Foto: Hannah Hedin

Foto: Hannah Hedin

I senaste numret av Family Living berättar familjen Uribe-Rosas om parets inredningsstil, sitt nya moderna "glashus" utanför Stockholm och om kompromisserna kring inredningen som de tillsammans löst till ett fungerande samarbete. Vi får även höra om hur det kändes då de träffades under en tv-inspelning i Argentina.

Det här är ett utdrag.

Paula Uribe, 24 och Hugo Rosas, 26 driver båda två succébloggar där fler än 100 000 dagligen klickar in sig på någon av parets respektive bloggar för att läsa om hur det är att vara ung småbarnsförälder, om entrepenörskap, träning, och nu även inredning. De har tillsammans barnen Molly-Elise, 3 och Leonore 4 månader.

"Vi bor ju mer eller mindre i ett glashus, så vi har ändå försökt att tänka lite mer robust när det gäller inredningen. Golven är ljusa och väggarna vita, så inredningen behöver ha lite färg för att inte försvinna", säger Paula.

– Hugo är min tvillingsjäl och det kändes redan då när vi träffades som att vi känt varandra i flera år. Jag tror att det är det som gör att vi klarar småbarnsåren så bra.

Läs hela intervjun i Family Living nr 3!

Charlotte Frey Svidén

MISSA INTE!